Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g garlic cloves
-
10
g vegetable oil
of sunflower oil - 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g raw tiger prawns, peeled, deveined (see tip)
- 10 dried chillies, cut in long strips
- ½ tsp Sichuan peppercorns
- 10 g red chilli oil
- 10 g soy paste (see tip)
- 10 g rice wine
- 10 g sugar
- 20 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 dk
Squid with Ginger and Soy
40min
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Stir-fried Vegetables
10min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Steamed Garlic Prawns
30 dk
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min