Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g garlic cloves
-
10
g vegetable oil
of sunflower oil - 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g raw tiger prawns, peeled, deveined (see tip)
- 10 dried chillies, cut in long strips
- ½ tsp Sichuan peppercorns
- 10 g red chilli oil
- 10 g soy paste (see tip)
- 10 g rice wine
- 10 g sugar
- 20 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 908 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tom Yum with Prawns
25min
Prawn Curry
30min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Fish Stew
45 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 Min
Keralan Fish Curry
30min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min