Apparaten en Accessoires
Kung Pao Prawns
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
2 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves20 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
raw tiger prawns, peeled deveined (see tip)300 g
-
dried chillies cut in long strips10
-
Sichuan peppercorns½ tsp
-
red chilli oil10 g
-
soy paste (see tip)10 g
-
rice wine10 g
-
sugar10 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
20 g
Calorieën
908 kJ /
217 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese Seafood
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Stir-fried Vegetables
10 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Prawn and Cucumber Salad
55 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Braised Pork and Egg with Rice
45 Min