Compatibele versies
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 900 g pork tenderloin, sliced (approx. 1 cm thick slices)
- 250 g chestnut mushrooms, sliced
- 600 g water
-
90
g dry vermouth
of 90 g Madeira wine, dry or sweet - 60 g onion, quartered
- 2 garlic cloves (optioneel)
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 1 Tbsp hot mustard
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 2 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 100 g whole milk
-
2
Tbsp crème fraîche
of 2 Tbsp double cream - 2 heaped Tbsp cornflour
- 3 - 6 sprigs fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 965 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 947 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Lamb Spezzatino
1sa 45 dk
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30 min