Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eccles Cakes
- 100 g unsalted butter, diced
- 150 g caster sugar
- 200 g currants
- 25 g red wine vinegar
- 1 tsp ground allspice
- 640 g puff pastry, ready-rolled (2 sheets, see tip)
- 1 medium egg
- 2 tsp milk
Potted Stilton and Baking
- 100 g Stilton, at room temperature
- 50 g mascarpone
- 75 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- 30 g sherry
- 45 g water
- ½ tsp sherry vinegar
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1459 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 2277 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lavender Shortbread
1 Std.
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Eccles Cakes
1 Std. 45 Min
Shortcrust pastry
5 min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1 Std. 45 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1 Std. 10 Min
Cottage Loaf
3 Std. 30 Min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Apple Parkin
1h 40 min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Bakewell Tart
1h 50min