Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g rolled oats
- water, for soaking
- 100 g cashew nuts
- 15 g fresh parsley
- 150 g onions, quartered
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fine sea salt
- 3 large eggs
- 1 tsp dried oregano
Dough
- 800 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 600 g potatoes, red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)
-
240
g unsalted butter, soft
of 240 g margarine - 600 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 3 egg yolks, beaten, for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 343 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Sweet Potato Spoon Bread
1 godz.
Chai Spiced Rice Pudding
1h 5min
Plant Candy Bar Bites
1h 50 min
Lentil loaf
1 godz. 55 min
Mini Carrot Cakes
50 min
Sandwiches with Spinach Pesto
1 godz. 55 min
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2 godz. 15 min
Madeira Cake
1 godz. 30 min
Fig and walnut bread
3h 20min
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40min
Oats, Coconut and Honey Balls
25min