Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 150 g rolled oats
- water, for soaking
- 100 g cashew nuts
- 15 g fresh parsley
- 150 g onions, quartered
- 250 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red peppers, cut in pieces
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fine sea salt
- 3 large eggs
- 1 tsp dried oregano
Dough
- 800 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 600 g potatoes, red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)
-
240
g unsalted butter, soft
of 240 g margarine - 600 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 3 egg yolks, beaten, for brushing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 343 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Falafel
30 Min
Plant Candy Bar Bites
1h 50min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 Std. 30 Min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Potato Flatbreads
12 Std.
Almond Cheese
6h 15 min
Tortilla with Spanish Salsa
1h 10 min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2h 45 min
Almond and Coconut Corners
1h 20min
Pumpkin Doughnut Fingers
1 Std. 30 Min
Vegan Coconut Cake
50 Min