![Almond Vegetable Crumble Almond Vegetable Crumble](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f5a36cf5-7f40-4973-9f7c-7d6b26f5034f/Derivates/3209d370-296a-471b-88d1-15d33f3ed6fe.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond Butter
- 300 g roasted almonds (see tip)
- 1 pinch salt
Almond Milk
- 100 g raw almonds, soaked in water for 6 hours then drained
- 500 g water
Crumble
- 100 g wholemeal flour
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Steamed Vegetables and Assembly
- 500 g water
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)
- 500 g cauliflower florets (3-4 cm)
-
500
g fresh green peas
of frozen peas, defrosted - 1 Tbsp vegetable oil, for greasing
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 942 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12sa 20 dk
Edamame and Spinach Dip
5 min
Carrot and Sesame Burgers
1h 15min
Apple Tart (TM5)
1 godz.
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 Min
Migas with Padrón Peppers
Ninguna valoración
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3h
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2 Std. 15 Min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min