Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, cut in sticks (5 cm x 0.5 cm)
- 3 Tbsp coconut oil
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 Tbsp dried sage
- 2 Tbsp fresh oregano
- 3 Tbsp mint leaves
- 1000 g water
- 100 g quinoa grains
- 250 g wild rice mix
-
6
spring onions, cut in pieces
of 60 g shallots, cut in pieces - 120 g red peppers, diced (1 cm)
- 2 - 3 limes, zest and juice, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Quinoa Salad
35 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Borscht
50 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Chickpea soup with spinach
40 min
Savoury Flapjacks
40 min
Vegetable and Almond Soup
45 Min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Artichoke And Tofu Dip
5 min