Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, cut in sticks (5 cm x 0.5 cm)
- 3 Tbsp coconut oil
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 Tbsp dried sage
- 2 Tbsp fresh oregano
- 3 Tbsp mint leaves
- 1000 g water
- 100 g quinoa grains
- 250 g wild rice mix
-
6
spring onions, cut in pieces
of 60 g shallots, cut in pieces - 120 g red peppers, diced (1 cm)
- 2 - 3 limes, zest and juice, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Green Bean Casserole
1 Std. 30 Min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Multiseed Bread
2h
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 Std. 40 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Mediterranean Salad
25 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.