Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g milk
- 15 g barley malt extract
- 30 g fresh yeast, crumbled
- 15 g black treacle,
- 50 g unsalted butter, melted
- 400 g buttermilk,
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 250 g wholemeal flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 10 g bicarbonate of soda,
- 40 g garlic cloves, chopped
- 30 g olive oil,
- 1 red onion, finely sliced
- 20 g sunflower seeds,
- coarse sea salt, for sprinkling
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 12080 kJ / 2875 kcal
- Eiwitten
- 83 g
- Koolhydraten
- 408 g
- Vetten
- 95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Rustic bread
2h
Chocolate and Pear Cake
1 godz. 30 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Creamy Tomato Soup
25 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Spiced Pear Jam and Chorizo
1 Std. 35 Min
Irish Stout and Walnut Bread
2 Std. 50 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Peach Pavlova
5h 30min