Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 fresh green chilli, halved, deseeded
- 2 garlic cloves
- 2 tsp ground turmeric
- 2 tsp ground ginger
- ½ tsp chilli powder
- 220 g white wine vinegar
- 1 ½ tsp cumin seeds
- 1 ½ tsp fenugreek seeds
- 130 g sesame oil
- 110 g sugar
- 1 Tbsp fine sea salt
- 600 g aubergines, diced (2 cm)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 873.9 kJ / 208.9 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 635.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coriander Chutney
5min
Mango chutney
1h 20min
Tomato and Chilli Jam
1 godz. 15 min
Sesame Seed and Tomato Chutney
1 Std. 10 Min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Garam Masala
10min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Tomato Kasoundi
2 Std.
Mango Chutney
1h 20min
Madras Curry Powder
5min
Mango Chutney
50 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min