Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 200 g leftover roast beef, cut in pieces
- 200 g leftover roast potatoes
- 200 g leftover roast vegetables
- 1 Tbsp creamed horseradish
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp olive oil, for frying
- 4 eggs, medium or large
- salad, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Lasagne bolognese
2h 30min
Shepherd's Pie
1h 40min
Cottage pie
1 godz. 15 min
Cottage Pie
1sa 10 dk
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Nachos with Chilli and Cheese
40 min
Chicken and Leek Pie
1sa 20 dk
Cauliflower Cheese
50 min