Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 200 g leftover roast beef, cut in pieces
- 200 g leftover roast potatoes
- 200 g leftover roast vegetables
- 1 Tbsp creamed horseradish
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp olive oil, for frying
- 4 eggs, medium or large
- salad, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Special Un-Fried Rice
45 min
Scotch Broth
1 godz.
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Layered Chicken Dinner
2 Std.
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Boiled Eggs
20 min
Chicken Noodle Soup
25min
Chocolate Tiffin
2 Std. 30 Min
Scrambled Eggs
10min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 godz. 25 min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1 godz.