Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 fresh chives, cut in pieces (4 cm)
- 200 g leftover roast beef, cut in pieces
- 200 g leftover roast potatoes
- 200 g leftover roast vegetables
- 1 Tbsp creamed horseradish
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp olive oil, for frying
- 4 eggs, medium or large
- salad, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Stale Bread Lasagne
1h 45 min
Breadcrumbs
5min
Cottage Pie
1h 10min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 godz. 25 min
Nachos with Chilli and Cheese
40min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 godz. 25 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min
Jersey Royal Potato Salad
40min