Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g peanuts, roasted, salted
- 2 garlic cloves
- 540 g water
- 40 g fish sauce
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 40 g caster sugar
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (5 cm)
- 200 g white cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
- 100 g red cabbage, cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)
- 50 g red onion, halved vertically
- 100 g carrots
- 16 fresh mint leaves
- 1 fresh chilli, thinly sliced
- 2 Tbsp fresh coriander leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1675.4 kJ / 400.5 kcal
- Eiwitten
- 29.6 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 893.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Browned beef mince
20 Min
Raw Asian Salad
10min
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1h 10min
Potato Gratin (TM6)
1h 10min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 Min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min