Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gruyère-stuffed Salmon Patties
- 80 g white bread, cut in pieces
- 15 g olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 350 g floury potatoes, peeled, cubed (1 cm)
- 50 g water
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 30 g spring onions, cut in pieces
- 350 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 80 g Gruyère cheese, cut in 8 pieces
Salad
- 120 g mixed baby leaf salad
- 100 g cherry tomatoes, halved
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
- ½ Tbsp balsamic vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Spicy Cornbread Gratin
Geen beoordelingen
Veracruz Fish
30min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 Std. 55 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Circassian Chicken
2 Std.
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1h
Courgettes with Corn
25min