Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fennel, halved or quartered to fit in feeder
- 200 g leek, white part only
- 30 g olive oil
- ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste, plus 1 pinch
- 1 tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme, leaves only
- 100 g soft goat's cheese
- 2 medium eggs
- 100 g ricotta cheese
-
375
g puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)
of quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1719 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Beef Wellington
2 godz. 15 min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 Std.
Beef stock paste
3 Std.
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 Std. 30 Min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Prawn Cocktail
15 Min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40 min
Herby potato salad with crisp topping
50 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min