Apparaten en Accessoires
Lemon, Lime and Ginger Tart
Voorbereiding 15min
Totaal 6u. 20min
8 slices
Ingrediënten
-
gingernut biscuits250 g
-
unsalted butter cut in pieces85 g
-
freshly squeezed lemon juice80 g
-
lime juice, freshly squeezed80 g
-
stem ginger in syrup syrup and some ginger cut in small pieces for garnishing50 g
-
condensed milk395 g
-
double cream400 g
-
lemon zest only, for garnishing1
-
lime zest only, for garnishing1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
190 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
2672.8 kJ /
642 kcal
Vetten
44.5 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
27 g
Koolhydraten
53.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Family Favourites
16 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Morello Cherry Brownies
1h
Lemon Posset
2h 40min
Bakewell Tart
1h 50min
Brioche Berry Pudding
1h
Rhubarb Crumble
55min
Florentines
1h 10min
Lemon Tart
4h 30min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Seedy Marmalade Flapjacks
40min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1h
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h