Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1812 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1小时 20 分钟
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Vegan Bean Burgers
1小时 20 分钟
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min