Apparaten en Accessoires
Beetroot and Mint Jelly
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
360 g
Ingrediënten
-
fresh mint leaves20 g
-
beetroot cooked, peeled, cut in pieces250 g
-
cider vinegar125 g
-
apple juice unsweetened300 g
-
liquid pectin100 g
-
granulated sugar125 g
-
fine sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 360 g
Natrium
1383.2 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
3243.9 kJ /
775.3 kcal
Vetten
0.9 g
Vezels
11.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
187.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The British Isles on a Plate
88 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Mincemeat and Almond Tart
2u. 15min
Red onion relish
50min
Rhubarb Fool
1u. 10min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Courgette & Ginger Marmalade
40min
Date and Orange Jam
40min
Blackcurrant Cordial
30min
Chilli and Apple Jelly
4u. 15min
Tomato Ketchup
40min
Fig & Apricot Jam
40min
Piccalilli
12u. 35min
Tomato and Chilli Jam
1u. 15min