Apparaten en Accessoires
Meat stock paste
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
1 Complete recipe
Ingrediënten
-
meat pieces, sinew free , cut in pieces300 g
-
mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces300 g
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
30 g waterred wine30 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Complete recipe
Calorieën
2754 kJ /
658 kcal
Eiwitten
59 g
Koolhydraten
14 g
Vetten
38 g
Vezels
7.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland