![Meat stock paste Meat stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C47B235F-BB14-4CAD-9DEB-3C6D6ECDB2F4/Derivates/08AF84D2-26DB-4E51-BEA9-91BE2FC1184C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces
- 300 g mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces
- 1 garlic clove
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse salt
-
30
g red wine
of 30 g water - 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2754 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plain yoghurt
14 Std.
Apple tart
1 godz.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Rice pudding
1 godz.
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Pizza dough
1 godz.
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Chicken stock paste
45 min
Vanilla sugar
72h
Vegetable soup
35min
Sugar glaze
5 min
Pitta bread
2 godz.