Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pudla
- 5 g fresh coriander leaves
- 2 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 250 g water
- 200 g chickpea flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground turmeric
Filling
- 30 g vegetable oil, plus 2 tsp for frying
- ½ tsp cumin seeds
- 50 g onions, quartered
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground turmeric
- ½ tsp Kashmiri chilli powder
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 garlic clove
- 150 g paneer cheese, cut in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 150 g single cream
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 987 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 17.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Paneer Makhani
1 Std.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Dhokla
30 Min
Cauliflower Stuffed Parathas
45min
Saag Paneer
13h
Paneer
4h 30min
Palak Paneer
45min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Coconut Dhal
20 Min