Compatibele versies
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
BBQ Jackfruit Burritos and Chipotle Sauce
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 500 g tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)
- 2 Tbsp brown sugar
- 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp smoked salt
- 250 g barbecue sauce (vegan)
- 600 g water
- 100 g white long grain rice
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp salt
Guacamole, Sweet Peppers and Red Cabbage Slaw
- 3 avocados (approx. 450 g), cut in pieces
- 30 g lime juice
- 1 tsp dried chilli flakes
- 2 ½ tsp salt
- 10 g olive oil
- 400 g mixed peppers (eg. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- ½ tsp maple syrup
- 150 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
- 70 g carrot, peeled, cut in pieces (5 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- ½ tsp white wine vinegar
Serving
- 170 g tortilla chips
- fresh coriander leaves, for garnishing
-
6
flour tortillas (see tip)
of wheat flour tortillas
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4056 kJ / 969 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 2888 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 Std.
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Satay Tofu Kebabs; Massaman Curry with Jasmine Rice
2h 20min
Leftover Curry
1h 10 min
Guacamole
5 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min