Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh flat-leaf parsley
- 30 g lemon juice
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 1 anchovy fillet, in oil
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 85 g mascarpone
- 40 g black olives, pitted
- 15 g pickled capers, drained
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1013 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 18.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Tzatziki
20 min
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Tzatziki
20 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Avocado and Basil Dressing
10 min