Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g fresh spinach leaves
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving
- 4 large eggs
- 1 tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp fine sea salt
- 40 g garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)
- 1000 g water
-
2
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
of 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each) (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1005.7 kJ / 240.4 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 13.9 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1113.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Spanish Tortilla
1h
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 Std. 30 Min
Almond Vegetable Crumble
7h
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min