Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
TM6 TM5

Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes

4.6 (28 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 160 g couscous
  • 1 heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
    of 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip)
  • 250 g water
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g brown onions, quartered
  • 250 g beef mince, broken in pieces
  • 3 tsp ras el hanout (see tip)
  • 10 g vegetable oil
  • 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
  • ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (optioneel)
  • ground black pepper, to taste
  • 4 Tbsp Greek yoghurt (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1757.3 kJ / 420 kcal
Eiwitten
16.8 g
Koolhydraten
35.1 g
Vetten
23.4 g
Verzadigd vet
6.3 g
Vezels
2.5 g
Natrium
1962.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten