Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g couscous
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
of 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 250 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g brown onions, quartered
- 250 g beef mince, broken in pieces
- 3 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
- ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (optioneel)
- ground black pepper, to taste
- 4 Tbsp Greek yoghurt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1962.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli Con Carne
35 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30min
Prawn Biryani
1h 15 min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20min
Citrus Water (TM6)
35 min
Lamb Meatballs
45 Min