Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g courgettes, ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 150-200 g each)
- 1 lemon, juice of ½ and 4 slices (5 mm)
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g fresh parsley leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 4 garlic cloves
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, 30 g oil reserved
- ½ tsp ground cayenne pepper (optioneel)
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 36.6 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 469.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Veggie Rolls
45 min
Fajita Seasoning
5 Min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1h 30min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Mackerel and Lemon Trofie
30 min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20 Min
Butter Beer
30 min
Prune Jam
55min
Whole Milk Cereal Purée
20 Min
Milk and Oat Flakes Pudding with Fruit Purée
10 Min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2h 45min
Vegetable paella
40 min