Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 - 400 g sweet potatoes, ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder
- 350 - 400 g parsnips, ends trimmed, trimmed if necessary to fit in feeder
- 4 Tbsp olive oil
- 1 ¼ tsp fine sea salt
-
2
Tbsp chickpea flour
of gram flour - 250 g tinned crushed tomatoes
- 10 g fresh basil leaves
- 150 g mozzarella (approx. 1 ball), torn in pieces
- 8 - 10 pitted black olives, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1768.8 kJ / 422.8 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1194.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Coconut Dhal
20min
Lentil moussaka
2h 20min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Vegetarian Pizza (TM5)
Geen beoordelingen
Ratatouille Galette (TM5)
1h 30min
Glamorgan Sausages
50 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Cardamom and Rose Shortbread
1h 30min