Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
- 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
- 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
- 5 g fresh coriander, cut in pieces
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1475 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 669 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15 min.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min