Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
- 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
- 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
- 5 g fresh coriander, cut in pieces
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1475 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 669 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Tomato and Haddock Rice
50min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Chicken with Peppers and Rice
1h
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h