Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in strips (approx. 2 cm thick)
- 4 Tbsp soy dressing, homemade (see tip)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 200 g pearl barley
- 750 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade (see tip)
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 120 g red cabbage, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 2 Tbsp furikake seasoning, homemade (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2241.1 kJ / 535.6 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 1128.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 dk
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 Std. 15 Min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1 Std. 20 Min
Lentil Curry Stew with Chicken
8h 35min
Black Bean and Avocado Wrap
15 dk
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Roasted Cauliflower Houmous
30 dk
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 dk
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min