Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soft Cake
- 120 g butter, cold, plus extra for greasing
- 100 g sugar
- 2 eggs
- 150 g milk
- 200 g flour
- 50 g potato starch
- 1 vanilla pod, seeds only
- 10 g baking powder
Caramel <br>
- 250 g sugar
- 75 g salted butter, cold
- 160 g cream, min 30% fat
- 1045 g water
- 1 ½ tsp lemon juice (see tip)
- 1 tbsp vinegar
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1529 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 91 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3u. 10min
Biscoff Oatmeal Cookies (Metric)
30 Min
Non Stick Paste
5min
Biscoff Oatmeal Cookies
30 Min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1 Std. 30 Min
Lemon Pound Cake
2 Std.
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 Std. 30 Min
Vanilla Cupcakes
1 Std. 10 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Pistachio Cupcakes
40 Min
Traditional crème brûlée
25h