Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g russet potatoes, peeled, cut into pieces to fit feeder tube
- 100 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 450 - 500 g heavy cream (30-40% fat)
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1770 kJ / 423 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 386 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecakes in jars
4 Std.
Alpine macaroni with apple sauce
45 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1h 15min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Texas White Bean Salad
15 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6 godz. 10 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 Std. 10 Min
Bean stew with meatballs
45 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 godz. 30 min