Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g chicken breast fillet, sliced
- 30 g shallot, sliced (approx. 1 shallot)
- 2 sprigs fresh rosemary, needles washed and dried
- 1 sprig fresh parsley
- 1 sprig fresh marjoram
- 30 g white wine
- 50 g stale white bread, crust removed, in pieces
- 30 - 50 g milk, for soaking the bread
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 30 g mixed fresh herbs, (e.g. thyme, marjoram, basil, oregano)
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 1 courgette, medium-sized, cut into 16 slices
- 1 pepper (vegetable), any colour, cut into 16 square pieces
- 700 g water
-
½
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 150 g risotto rice, e.g. Arborio or Carnaroli
- 20 g extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2510 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 36.7 g
- Koolhydraten
- 80.6 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
White Chocolate Chip Cookies
2h 40min
Brownies
50 Min
Crêpes with herbs
1h
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1h
Steamed potato frittata
1h 15min
Baked spinach and eggs
35min
Greek style pork stew
45min
Fish fingers with tomato sauce
50 Min
Chicken pastilla
1h 10min
Mango Ice Lollies
6h 20min
Salmon burgers
25 Min
Chocolate cake
45min