Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 900 g lamb meat for stew, boneless, cut (3 cm x 3 cm)
- 1 tsp salt
- 3 pinches pepper, ground
- ½ tbsp paprika
- 2 tbsp vinegar
- 1 sprig thyme, fresh
- ½ tsp oregano, fresh
- 1 bay leaf, dried
- 50 g white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 Std.
Beef and beer pie
1h 40 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Veal fillet with mirabelle plums
Geen beoordelingen
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Peas with ham
30 Min
Potato goulash
1 Std.
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Baked spinach and eggs
40 min
Chilli con carne
40 min