Apparaten en Accessoires
Lamb stew
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut (3 cm x 3 cm)900 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
paprika½ tbsp
-
vinegar2 tbsp
-
thyme, fresh1 sprig
-
oregano, fresh½ tsp
-
bay leaf, dried1
-
white wine50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
14.84 g
Calorieën
1418 kJ /
339 kcal
Vetten
30.57 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
1.17 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Oxtail stew with butter bean mash
4u.
Creamy turkey stew (TM5)
3u. 50min
Sautéed turkey strips
15min
Rice salad with eggs and tuna fish
1u.
Yam Gratin
30min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Penne with mussels
1u. 5min
Lamb Stew
50min
Greek style pork stew
45min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1u.
Parmesan Herb Madeleines
1u.
Pork fillet with mustard
35min