Apparaten en Accessoires
Lamb stew
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut (3 cm x 3 cm)900 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
paprika½ tbsp
-
vinegar2 tbsp
-
thyme, fresh1 sprig
-
oregano, fresh½ tsp
-
bay leaf, dried1
-
white wine50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
14.84 g
Calorieën
1418 kJ /
339 kcal
Vetten
30.57 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
1.17 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Quick Thai chicken curry
40min
Pumpkin soup
35min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3u. 15min
Boiled eggs
20min
Stir-fried vegetables
10min
Chicken and Root Vegetable Stew
1u.
Lamb Stew
50min
Cream of Asparagus Soup
15min
Creamy mushroom soup
20min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1u. 10min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Geen beoordelingen
Fish and potatoes with tomato sauce
50min