
Apparaten en Accessoires
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Voorbereiding 45min
Totaal 1u. 5min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled, cut in thin slices (2-3 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli (optioneel) deseeded½ - 1
-
duck breast fillets, skin on700 g
-
Chinese five-spice powder shop-bought or homemade (see tip), to taste2 - 3 tbsp
-
salt2 pinches
-
water1200 g
-
vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
soy sauce80 g
-
white long-grain rice200 g
-
pak choi cut in pieces,200 g
-
broccoli florets cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh mushrooms250 g
-
toasted sesame oil (10 g)2 tsp
-
honey (approx. 80 g)3 - 4 tbsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
600 kcal /
2512 kJ
Eiwitten
42 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
60 g
Vezels
6.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Fabulous Flavour on Every Level
72 recepten
Zwitserland
Zwitserland