Compatibele versies
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh ginger, peeled, cut in thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (optioneel)
-
700
g duck breast fillets, skin on
of 700 g chicken breast fillets, skin on - 2 - 3 tbsp Chinese five-spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade,
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 80 g soy sauce
- 200 g white long-grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces,
of 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 3 - 4 tbsp honey (approx. 80 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2512 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Steamed lemon cake
2 Std. 20 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 Std. 15 Min
Crab briks
35 Min
Chicken with red peppers
1sa 5 dk
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Couscous with lamb and vegetables
50 Min
Cheesecake ice cream
3sa
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 Min
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2 Std.