![Eggplant Stacks Eggplant Stacks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9c0db618973f70c242283110a2dfdd4a/Derivates/cda0be500626e0a2598cdfb3956e75fb4a790760.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggplant
- non-stick spray oil
- 450 g eggplant, medium-sized, Ichiban Japanese, 27 slices (5 mm/¼ in.)
- salt, for sprinkling
- ¾ tsp garlic powder
- ground black pepper, to season
Cheeses
- 115 g mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella), diced
- 45 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 pieces lemon peel
- 225 g ricotta cheese, fresh
Sauce
- 115 g yellow onions, cut into pieces
- 60 g carrots, cut into pieces
- 60 g red bell pepper, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g olive oil
- 500 g tomato sauce
- ½ tsp salt, to taste
Assembly
- 570 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 655.6 kJ / 156.7 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 582.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strawberry Cheesecake Shots
15 min
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
Ninguna valoración
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1 godz. 15 min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 Min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 Min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Light blue coloured eggs
Ninguna valoración
Potted baby vegetables
6h 15min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 Min
Fish Ceviche
3h 25 min
Panettone
34 Std. 25 Min
Coconut Prawn Soup
45 min