Eggplant Stacks
TM6 TM5

Eggplant Stacks

4.2 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Eggplant

  • non-stick spray oil
  • 450 g eggplant, medium-sized, Ichiban Japanese, 27 slices (5 mm/¼ in.)
  • salt, for sprinkling
  • ¾ tsp garlic powder
  • ground black pepper, to season

Cheeses

  • 115 g mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella), diced
  • 45 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 - 3 pieces lemon peel
  • 225 g ricotta cheese, fresh

Sauce

  • 115 g yellow onions, cut into pieces
  • 60 g carrots, cut into pieces
  • 60 g red bell pepper, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 15 g olive oil
  • 500 g tomato sauce
  • ½ tsp salt, to taste

Assembly

  • 570 g water

Voeding
per 1 portion
Calorieën
655.6 kJ / 156.7 kcal
Eiwitten
8.9 g
Koolhydraten
10 g
Vetten
9.7 g
Verzadigd vet
5.2 g
Vezels
3 g
Natrium
582.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten