Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
- water, warm, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g oil
- ½ tsp salt (optioneel)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
of 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g raw prawns, medium size, peeled and deveined
- 200 g flat green beans
- 50 g spring onions, diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sicilian prawn salad
40 min
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1h
Courgette and cod lasagne
1h
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 dk
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 dk
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min