Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)
- water, warm, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g oil
- ½ tsp salt (optioneel)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
of 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g raw prawns, medium size, peeled and deveined
- 200 g flat green beans
- 50 g spring onions, diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1832 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1j
Sweet and Sour Pork Ribs
45 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 menit
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 Min
Boeuf bourguignon
1 Std. 30 Min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Chicken noodle soup
1h 35min
Spring onion pork ribs
1j