Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 85 g extra virgin olive oil
-
½
tsp chilli powder, adjust to taste
of ½ tsp dried chilli flakes, adjust to taste - 1000 g fresh mussels, in the shell
- 200 g chopped tomatoes, canned or fresh
- 100 g dry white wine
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish with ginger lime sauce
35 min
Soya Brigadeiro
25min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25min
Nyonya Chicken Curry Bun
2 godz. 45 min
Avocado with egg and salmon tartare
50 min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™) Metric
25min
Vegetable and herb seasoning
4h
Beef Wellington (Ben) Metric
10 Std. 10 Min
Beef rendang
6h 20min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min