Apparaten en Accessoires
Mussels in spicy tomato sauce
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
onions cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil85 g
-
½ tsp dried chilli flakes, adjust to tastechilli powder adjust to taste½ tsp
-
fresh mussels in the shell1000 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh200 g
-
dry white wine100 g
-
salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1076 kJ /
257 kcal
Vetten
22 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Steamed Siew Mai
5u.
Lemon Ginger Sour
15min
White Bread
6u.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1u.
Sous-vide Steak
1u. 30min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1u.
Rare beef steak with herb garlic butter
2u. 15min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1u. 30min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1u.
Steamed Pepper Chicken
1u. 45min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1u. 35min
Artisan Bread (Betty)
4u. 35min