Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g water
- 8 dried chillies, deseeded
- 3 tsp white peppercorns
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp coriander seeds
- 15 garlic cloves
- 60 g shallots
- 4 sprigs fresh coriander, roots only
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only
- 20 g fresh galangal (lengkuas)
- ½ kaffir lime, zest only
- 10 g shrimp paste (belacan)
- 10 g salt
- 80 g cooking oil
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 5263 kJ / 1258 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 92 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 36 g
- Natrium
- 4047 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Curry (Dahl)
30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Thai Green Curry Chicken
30min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Thai Green Curry Paste
10 Min
Thai green curry paste
10 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15 min
Tarka dal
30min
Beef rendang
6 Std. 20 Min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min