![Mushroom Stock Paste Mushroom Stock Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/722702c5-21fa-4bef-ab1f-cf371084d2e6/Derivates/3ee8ad81-8e94-4e16-a421-540c2f360ce8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
30
g porcini mushrooms, dried
of 30 g dried wild mushrooms - 400 g water, hot
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 280 g yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces
- 260 g carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces
- 250 g fresh mushrooms, cut into slices
- 50 g balsamic vinegar
- 40 g shiitake mushrooms, dried
- 1 tbsp salt
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- Voeding
- per 1200 g
- Calorieën
- 2703.5 kJ / 646.2 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 22.9 g
- Natrium
- 7216.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 godz. 30 min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Citrus dust
4sa 10 dk
Vegan Coconut Yoghurt
12sa 15 dk
Tomato Soup Paste
35min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1h 5min
Rice Congee
4j 5 menit
Orange Caramel Choux Puffs
1 godz. 20 min
Ginger Cordial
2h