Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g waxy potato, peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube
- 15 g extra virgin olive oil
- 150 g diced bacon (see Variation)
- 60 g clarified butter, unsalted
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2236.3 kJ / 534.5 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 735.6 mg
Alternatieve recepten
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
NZ mustard sauce
15min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 godz. 25 min
Tomato passata
1h 40min
Peeled Garlic
5min
Vegetable trimming stock
2h
Browned lamb mince
20min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Cheese and bacon scones
35min
Poached eggs with blade cover
30min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min