Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ tbsp black peppercorns
- ¼ tbsp cumin seeds
- 1 tbsp coriander seeds
- 4 cardamom pods
- 4 cloves
- 1 cinnamon stick (5 cm length), cut into 3
- 6 dried chillies, deseeded
- 50 g water
- 50 g garlic cloves
- 60 g shallots
- 15 g fresh galangal (lengkuas), cut in slices (0.5 cm)
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only
- 10 g shrimp paste (belacan)
- 80 g cooking oil
- 10 g rock salt
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 4883 kJ / 1167 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 90 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 29 g
- Natrium
- 4030 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Green Curry Paste
15min
Madras Curry Powder
5 Min
Thai red curry paste
15min
Thai Massaman Curry Paste
25 Min
Thai red curry paste
10min
Thai green curry paste
10min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Beef rendang
6h 20min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Madras curry powder
15min
Korma spice blend
5 Min
Tandoori paste
5 Min