Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ tbsp black peppercorns
- ¼ tbsp cumin seeds
- 1 tbsp coriander seeds
- 4 cardamom pods
- 4 cloves
- 1 cinnamon stick (5 cm length), cut into 3
- 6 dried chillies, deseeded
- 50 g water
- 50 g garlic cloves
- 60 g shallots
- 15 g fresh galangal (lengkuas), cut in slices (0.5 cm)
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only
- 10 g shrimp paste (belacan)
- 80 g cooking oil
- 10 g rock salt
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 4883 kJ / 1167 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 89 g
- Vetten
- 90 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 29 g
- Natrium
- 4030 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai red curry paste
10min
Thai red curry paste
15min
Thai Massaman Curry Paste
25 min
Beef rendang
6u. 20min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Jungli Laal Maas
5 Std.
Beef Rendang
2h 30min
Beef Korma
2h 25min
Thai Fishcakes
1sa 10 dk
Thai green curry paste
10min
Thai green chicken curry
30 min
Tandoori paste
5 min