Apparaten en Accessoires
Lemon Caper Aioli
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
5 portions
Ingrediënten
-
vegetable oil250 g
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
capers, pickled drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
110.7 mg
Eiwitten
1.1 g
Calorieën
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Vetten
49.7 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
1.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Perfect for Dipping
13 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Caesar Dressing
10min
Basic Farro
35min
Café de Paris butter
25min
Béarnaise sauce
20min
Aïoli
5min
Fresh jalapeño dip
5min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24u. 30min
Lemon Caper Aioli
10min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3u. 40min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1u. 10min
Eggcellent Caesar Dressing
10min
Hollandaise
15min