Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed buns
- oil, for greasing
- 300 g water
-
3
tsp dried instant yeast
of 30 g fresh yeast, crumbled - 500 g plain flour
- 2 tsp fine salt
Pulled pork
- 1000 - 1200 g pork shoulder, boneless
- 3 garlic cloves
- 120 g red onion (approx.1 onion), cut into halves
- 110 g carrot (approx. 1 carrot), cut into quarters
- 80 g celery stalks (approx. 2 stalks), cut into quarters
- 80 g fennel bulb (approx. 1/2 bulb), trimmed and thinly sliced
- 2 tart apples (e.g. Granny Smith), core removed and cut into eighths
- 40 g olive oil
-
2
tsp ground smoked paprika
of 2 tsp ground sweet paprika - 1 tsp mustard
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp brown sugar
- 80 g vinegar
-
50
g molasses
of 50 g golden syrup -
1
tbsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tbsp tomato purée
- 1 - 2 tbsp milk, for brushing
- salad leaves to taste, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3745 kJ / 891 kcal
- Eiwitten
- 48.9 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 40.7 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and warm potato salad
55 dk
Enchilada Lettuce Wraps
35 min
Plum slice
1h 30min
Beef Stroganoff
45 min
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3u.
Tex-mex burger
4u. 25min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Pulled Pork
4 godz. 5 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3u.
Smoky Pork and Beans
3u.
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5h 50min