Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel
- 250 g sugar
- 90 g maple syrup
- 80 g butter, cold
- 200 g cream, min. 30% fat
- 1 tsp salt
- 1060 g water
- 2 tsp lemon juice (see tip)
- 1 tbsp vinegar
Chocolate Mousse
- 50 g sugar
- 200 g milk chocolate, cut in pieces
- 30 g butter
- 4 eggs, separated
- 1 - 2 pinches salt
- whipped cream, to decorate
- milk chocolate, in curls, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2120 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 289 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aperol Spritz®
10min
Peach Glazed Ham
1h 15min
Mussels with Garlic Sauce
2ωρ. 40 λεπτ.
French vanilla canelé
Keine Bewertungen
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Caramel Éclairs
2h 25 min
Roselle Jelly
35min
Aquafaba meringue kisses
2 godz. 30 min
Caramel Monster Mud Dip
15 Min
Creamy Mac & Cheese
30min
Loaded Potato Soup
30min