Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 650 g water
- 40 g fresh yeast, crumbled
- 1 tsp sugar
- 700 g gluten-free flour (see tip), plus extra for dusting
- 80 g rapeseed oil
- 1 tsp salt
-
1
tsp citric acid
of 30 g lemon juice
Pizza Toppings
- 300 g tomato sauce
- 1 courgette, cut in slices
- 5 - 6 black olives, pitted, cut in slices
- 2 red peppers (small), cut in strips
- 3 tbsp sweetcorn kernels, canned
- 1 carrot, cut in slices or triangles
- 100 g small mozzarella balls, cut in half
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 54.7 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Gluten Free Bread
1h 40 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 min
Plum Clafoutis
Geen beoordelingen
Gluten-free Breakfast Quiche
2h 30 min
Chocolate chip gluten-free loaf
1 Std. 10 Min
Gluten-Free Pizza Dough
1 Std. 10 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Cashew Bread French Toast
1h 40 min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2 Std. 45 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min