Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 large egg
- 7 oz water, plus extra to boil bagels (approx. 64 oz)
- 4 oz whole milk, divided
- 1 ½ tsp active dry yeast
-
1
tbsp agave syrup
of 1 tbsp maple syrup, pure - 8 oz oat flour
- 7 oz rice flour, plus extra to dust
- 3 oz tapioca flour
- 1 tsp salt
- 1 tbsp psyllium husk
- 1 tbsp baking soda
- 1 tbsp poppy seeds
- 1 tbsp sesame seeds
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1665.3 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1050.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten-Free Seed Bread
1h 15min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten-Free Pasta
1h 15min
Gluten-Free Monkey Bread
1h 45min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20 min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min