Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
All-Purpose Gluten Free Flour
- 200 g quinoa, white
- 100 g chia seeds
- 200 g cornstarch
- 100 g arrowroot flour
Pancakes
- 60 g butter, unsalted
- 285 - 425 whole milk (see Tip)
- 2 eggs, large
- 30 g sugar
- 1 tbsp baking powder
- 1 tsp psyllium husk powder
- ½ tsp salt
- 1 tsp vanilla extract, natural
- 2 oz butter, unsalted, plus extra to fry
- berries, mixed, fresh, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 553 kJ / 132.2 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 214.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Bruschetta
3 Std.
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Cranberry and Orange Cocktail
5min
Fruit and Nut Bread
2h 30min
Gluten free warm berry cobbler
45min
Tropical mocktail
10min
Gluten-free Glazed Doughnut Bites
2h
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1h
Gluten-free cinnamon doughnuts
25min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Moroccan Mint Tea
25min