Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot Powder
- 230 g carrots, peeled, reserving peel (approx. 3 carrots)
Carrot Cake
- unsalted butter, for greasing
- 125 g pecan nuts
- 160 g plain flour
- 255 g light brown sugar
- 5 g bicarbonate of soda
- 6 g ground cinnamon
- 3 g ground nutmeg
- 3 g fine sea salt
- 90 g golden syrup
- 120 g medium eggs (approx. 3 eggs)
- 225 g sunflower oil
- 5 g natural vanilla extract
Finalisation
- 190 g icing sugar
- 80 g unsalted butter, diced
- 250 g cream cheese
- ½ vanilla pod, seeds only (see tip)
- fennel fronds, for garnishing
- 20 pecan nut halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3134.1 kJ / 749.1 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 51.5 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 388.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Cherry Crumble Cake
1sa 45 dk
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 Std. 10 Min
Yoghurt Cake
1sa
Nut Bread
1sa 20 dk
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Chocolate Chip Scones with Raspberry Jam
50 min
Liver Cake
1 godz. 50 min
Chocolate Carrot Muffins
40 min
Cranberry and Clementine Cookie
25 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Classic Banana Bread
1h 25min