Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot Powder
- 230 g carrots, peeled, reserving peel (approx. 3 carrots)
Carrot Cake
- unsalted butter, for greasing
- 125 g pecan nuts
- 160 g plain flour
- 255 g light brown sugar
- 5 g bicarbonate of soda
- 6 g ground cinnamon
- 3 g ground nutmeg
- 3 g fine sea salt
- 90 g golden syrup
- 120 g medium eggs (approx. 3 eggs)
- 225 g sunflower oil
- 5 g natural vanilla extract
Finalisation
- 190 g icing sugar
- 80 g unsalted butter, diced
- 250 g cream cheese
- ½ vanilla pod, seeds only (see tip)
- fennel fronds, for garnishing
- 20 pecan nut halves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3134.1 kJ / 749.1 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 68.9 g
- Vetten
- 51.5 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 388.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1h 10min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
Geen beoordelingen
Italian Easter Bread
3h 50min
Strawberries and Cream (TM5)
20 min
Berries and Cream Layer Cake
2 godz. 15 min
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2h 35 min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1 godz.
Classic Banana Bread
1 godz. 25 min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 Std. 5 Min
Chocolate Guinness® Cake
2h 5min