Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Sponge
- 3 large eggs
- 100 g caster sugar
- 90 g plain flour
- 20 g cocoa powder
- ½ tsp baking powder
Topping
- 2 tins tinned peach halves, drained (2 x 420 g tins)
- 200 g double cream
- 250 g mascarpone
- 40 g vanilla sugar, homemade
- 100 g flaked almonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1919 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot and Apple Cake
1 Std. 30 Min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Sponge Cake
1h 50min
Orange Sponge
2h
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2h 20min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 Std. 30 Min
Ice Cream Cone Cupcakes
35 Min
Blueberry Breakfast Buns
3 Std. 30 Min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40min
Iced Ring Biscuits
1h 10 min
Orange Biscuits
1 Std.
Carrot Cake
2 Std. 30 Min