Apparaten en Accessoires
Pain d'Epi
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 40min
12 portions
Ingrediënten
-
strong white bread flour plus extra for dusting450 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
rye starter (see tip)50 g
-
water plus extra for baking300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sunflower oil for greasing
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
160 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
627 kJ /
148 kcal
Vetten
1 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
28 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Baguettes
3u. 45min
Sourdough Baguettes
15u.
Ciabattine
3u. 30min
Sourdough Rye
51u. 10min
Sherry Panettone
5u. 15min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3u.
Rustic Sourdough Bread
28u. 10min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3u. 40min
Pizza with Courgettes
2u. 40min
Sourdough Ciabatta
9u. 25min
Mini Everything Bagels
1u. 20min
Sourdough-style Loaf
122u. 45min