![Pain d'Epi Pain d'Epi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/72f7b10e-e563-4637-932c-a436deceb430/Derivates/e2bb6b82-d349-430c-924d-d3f42eab2ad9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 50 g rye starter (see tip)
- 300 g water, plus extra for baking
- 1 tsp fine sea salt
- sunflower oil, for greasing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 627 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Natrium
- 160 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Fougasse
5 godz.
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10 Min
Fresh Pasta Dough
1hod.
Milk Bread
2h 20min
Pitta Bread
2 Std.
Baguettes
3h 45min
Rustic Bread
2 Std.
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120sa 5 dk
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Sourdough-style Loaf
122h 45min