Compatibele versies
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
of Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water
- 1000 g cauliflower florets (1-2 whole cauliflowers)
- 4 - 6 medium eggs, as desired
- 80 g plain flour
- 80 g unsalted butter, diced
- 800 g milk
- ¾ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinch white pepper, ground, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground nutmeg, to taste (optioneel)
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2199 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 563 mg
Alternatieve recepten
Onion Soup
1sa
Mushroom Risotto
30 dk
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 Std. 30 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 dk
Coulibiac
2 godz. 15 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1sa 15 dk
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min
Porridge with Pear Compote
25 dk