Compatibele versies
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
of Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm) - 1000 g water
- 1000 g cauliflower florets (1-2 whole cauliflowers)
- 4 - 6 medium eggs, as desired
- 80 g plain flour
- 80 g unsalted butter, diced
- 800 g milk
- ¾ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 2 pinch white pepper, ground, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground nutmeg, to taste (optioneel)
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2199 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 563 mg
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 Min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Wild Rice and Tuna Salad
50min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Apple Buckle Cake (TM5)
2 Std.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2h 10min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Jersey Royal Potato Salad
40min