![Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E5CBE83A-6DDD-43D1-9F2E-CFAD7CB1564A/Derivates/79E07F3E-6DEF-42C9-B5EF-3B884F80DC01.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna Cotta
- 250 g whipping cream
- 250 g plain yoghurt
- 60 g sugar
- 4 gelatine leaves
- 30 g almond liqueur (e.g. Amaretto)
Peach Topping
- 15 - 20 g lemon juice, to taste
- 30 g soft brown sugar
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
-
1
peach, peeled, stoned, sliced
of 200 g tinned peach slices, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1139 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 21.9 g
- Vetten
- 18.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min
Panna cotta
6h 15min
Baked Quince Crumble with Meadowsweet Ice Cream
4 godz. 20 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1ч. 30 мин.
Panna Cotta
6h 15min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2ч.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 мин.
Chicken Liver Parfait
2h 40min