Compatibele versies
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Broccoli and Potatoes
- 700 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 500 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 600 g broccoli, cut in florets
Cheese Sauce
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g blue cheese, cut in pieces
- 20 g plain flour
- 50 g unsalted butter, diced
- 80 g cream
- 400 g water
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 903 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple sauce
20min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1 godz.
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 30 Min
Creamy Vanilla Ice Cream
10h 30min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Fruit Ice Cream
5min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Devilled Eggs
20min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Asparagus with Romesco Sauce
30min