Compatibele versies
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Broccoli and Potatoes
- 700 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 500 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
- 600 g broccoli, cut in florets
Cheese Sauce
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 100 g blue cheese, cut in pieces
- 20 g plain flour
- 50 g unsalted butter, diced
- 80 g cream
- 400 g water
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 903 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Pea Soup
40 dk
Apple and Blackberry Pudding
1 Std. 15 Min
Apple Buckle Cake (TM6)
2h
Orange Zest Infusion
25 Min
Spanish Brunch
1 Std. 15 Min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 godz.
Bundt Cake
1sa
Multivitamin Vegetable Shots
10 Min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 Std. 15 Min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 dk
Classic Banana Bread
1 Std. 25 Min