Compatibele versies
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2855 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Salt Cod Gratin
50min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Shakshuka
50min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min