Compatibele versies
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2855 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Creamed Cod
45min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h